Home Ukraine Україна — українською Кремль більше "не проти", що Зеленський президент: реакція ОПУ

Кремль більше "не проти", що Зеленський президент: реакція ОПУ

81
0
SHARE

Array
Речник кремлівського диктатора Дмітрій Пєсков вже розповідає, що Росія не має на меті змінити владу в Україні. Це нібито не є ціллю так званої “спеціальної військової операції”. Хоч раніше вони говорили зовсім по-іншому.
На заяву Пєскова відреагував в ефірі 24 каналу радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк. За його словами, росіяни, в яких ніколи не було реальної демократії, не мають права лізти у внутрішні політичні питання інших країн, а зокрема й України. А сам Пєсков повинен побувати на лавах спеціального міжнародного трибуналу.Україна має поставити крапку на існуванні нинішньої політичної системи Росії
Як наголошує Подоляк, Росії потрібно навчитися менше кидати понтів і лізти в справи інших держав. Окупанти мають відповісти за усі свої воєнні злочини. А замість ідіотичної “демілітаризації” та “денацифікації” Росія має пройти через “депонтитізацію”.
Такі, як Пєсков, мають пройти через “депонтитізацію”. Щоб не стояв і не розказував, що він там про Україну думає. Росію треба навчити поважати міжнародне право.

Continue reading...