Home Ukraine Україна — українською Як НАТО може покарати росіян за падіння ракети у Польщі – Олексій...

Як НАТО може покарати росіян за падіння ракети у Польщі – Олексій Голобуцький

81
0
SHARE

НАТО має безліч варіантів того, як відповісти росії на вибух ракети в Польщі
Політтехнолог Олексій Голобуцький розповів про те, чим Альянс може відповісти росіянам
Росія спочатку гордо “бахнула” по країні НАТО, за звичкою (відомою ще з МН-17) похвалилась цим і позловтішалась — але вже за годину після новини кремлівські пропагандисти цілим пулом взялись заперечувати і сповзати з теми.
Розмаїття версій заперечення реальності свідчить, що їм вже встигли добряче накрутити хвости з Кремля: то взагалі вибух “фейк”, як і смерті поляків; то це “трактор на вагах раптово вибухнув, польська поліція підтверджує”, то це “українська ППО — С300 точно їхня!”, то “найближча ціль була в Ковелі за 100 км, високоточна російська зброя так не хибить!” (при тому що за офіційними зведеннями від обстрілу Львова постраждала 1 людина, без світла 80% Львова і 3 райони на заході й північному заході Львівщини, якраз вздовж польського кордону).
Хоча найбільшу популярність мають версії “це провокація!”. Щоправда, вони поки не визначились, чия: України, Польщі (вбивати своїх громадян заради провокації? це все ж не Росія) чи Великої Британії (Путін їх успішно зафіксував на “англосаксах” злобних і підступних).

Continue reading...