Home Ukraine Україна — українською Різдво в умовах війни, причетність Ірану та перемога над РФ: головні заяви...

Різдво в умовах війни, причетність Ірану та перемога над РФ: головні заяви Зеленського у Конгресі США

114
0
SHARE

Володимир Зеленський виступив 21 грудня перед Конгресом США – говорив про війну, перемогу над рф, причетність Ірану до війни та дякував Америці, головні заяви
Звернення українського лідера вийшло неймовірно потужним та знайшло відгук як серед українців, так і американців
Двадцять один. Саме таку кількість разів американські конгресмени та конгресвумен перебивали промову президента Володимира Зеленського оплесками. Як відомо, очільник української держави виступив перед членами Конгресу США у ніч проти 22 грудня за київським часом. Вдячність США за допомогу, українські будні, щемні подарунки від військових та багато чого іншого містила у собі ця, без сумніву, історична промова.
“Телеграф” зібрав для своїх читачів найяскравіші та найсильніші моменти зі спічу Зеленського. Для більшої зручності ми подаємо безпосередні цитати із промови президента, а не переказуємо їх своїми словами. Отож, про найважливіше!
Я вітаю усіх нас з вами з першою перемогою – ми перемогли Росію in our minds (у наших свідомостях — ред.)! Українці перемогли — і це дає нам сміливість, якою захоплюється світ. Американці перемогли — і тому вам вдалося обʼєднати глобальне співтовариство заради захисту свободи і міжнародних правил. Європейці перемогли — ось чому Європа зараз найбільш сильна і незалежна, ніж будь-коли в своїй історії… У російської тиранії більше немає і ніколи не буде жодної влади у наших з вами minds.
Маємо зробити все, щоб країни Глобального Півдня здобули таку перемогу. Я знаю, у росіян теж може бути шанс на свободу, коли вони переможуть Кремль in their minds. Але битва досі триває. І саме МИ повинні перемогти Кремль на полі битви.
Російська армія використовує проти Бахмуту та інших наших міст на передовій усе, що може.

Continue reading...