Після скандального відпочинку в Іспанії у відставку пішов і заступник генпрокурора Симоненко – Железняк

79
0
TEILEN

До Іспанії він із сім’єю їздив на «Мерседесі» львівського бізнесмена. На яких підставах зміг виїхати під час воєнного стану в країні – не відомо.
На хвилі кадрових ротацій в різних органах влади посади також позбувся заступник генерального прокурора Олексій Симоненко. Про це у своєму Telegram повідомив народний депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк.
Звільнення Олексія Симоненка, скоріш за все пов’язане з його скандальною поїздкою на Новий Рік під час воєнного стану у закордонну відпустку, про яку днями повідомив журналіст-розслідувач Михайло Ткач у своєму Facebook.
«Продовжуємо розповідати про новорічні канікули наших українських еліт. Так. А вони були. Заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко. Марбелья (Іспанія). Фото опублікувала дружина Симоненка в інстаграм. За інформацією джерел у правоохоронних органах Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів», – писав Михайло Ткач 20 січня.
За інформацією джерел Ткача, Симоненко покинув Україну 30 грудня 2022 року через ПП «Краківець» на автомобілі Mercedes з державним номером ВС 0001 ХН, а повернувся 08 січня 2023 року разом.

Continue reading...