Сили оборони відбили ворожі атаки біля 9 населених пунктів – Генштаб ЗСУ

130
0
SHARE

За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Площанка і Білогорівка Луганської області та …
КИЇВ. 1 січня. УНН. За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Площанка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Бахмутське, Бахмут, Озарянівка, Мар’їнка і Побєда – Донецької. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.
« Слава Україні! Розпочалася триста дванадцята доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 31 ракетний і 12 авіаційних ударів та здійснив понад 70 обстрілів з РСЗВ. Постраждала цивільна інфраструктура Чернігівської, Сумської, Київської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Інформація щодо жертв серед цивільного населення уточнюється. Крім того, ворог запустив тринадцять іранських ударних БпЛА “Шахед-136”. Всі вони знищені Силами оборони України. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України. Будьте обережні! », – пише Генштаб ЗСУ.
За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Площанка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Бахмутське, Бахмут, Озарянівка, Мар’їнка і Побєда – Донецької.
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка стабільна, ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, проте ознак формування ним наступальних угруповань не виявлено.

Continue reading...