Home Ukraine Україна — українською За добу ворог наніс 44 ракетні та авіаудари, 3 з яких по...

За добу ворог наніс 44 ракетні та авіаудари, 3 з яких по цивільній інфраструктурі Харкова

141
0
SHARE

Минулої доби російські окупанти завдали 44 ракетних та авіаудари, здійснили понад 90 обстрілів із РСЗВ, повідомили в Генштабі ЗСУ.
Минулої доби російські окупанти завдали 44 ракетних та авіаудари, здійснили понад 90 обстрілів із РСЗВ, повідомили в Генштабі ЗСУ.
“Протягом доби противник завдав 12 ракетних ударів, 3 з них – по цивільній інфраструктурі Харкова, та 32 авіаційних удари, 6 з яких – із застосуванням БпЛА “Шахед-136″. 4 цих дрони збито. Також противник здійснив понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню”, – йдеться у зведенні в неділю вранці.
Зазначається, що залишається висока загроза подальших російських авіаційних і ракетних ударів по всій території України.
На волинському, поліському, сіверському та слобожанському напрямках без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Ворожих обстрілів зазнали райони понад 20 населених пунктів. Серед них – Сеньківка Чернігівської області; Нововасилівка, Порохонь, Студенок, Старикове і Волфине на Сумщині та Красне, Глибоке, Синельникове, Вовчанськ, Фиголівка, Новомлинськ і Дворічна Харківської області.

Continue reading...