Home Ukraine Україна — українською Масований обстріл України 10 лютого: у містах чути вибухи, влада повідомляє про...

Масований обстріл України 10 лютого: у містах чути вибухи, влада повідомляє про роботу ППО

75
0
SHARE

10 лютого Росія здійснила черговий масований обстріл України. Під удар потрапили Київ, Харків та Кривий Ріг. Також повідомлялося про роботу ППО в Одеській, Дніпропетровській, Миколаївській та Полтавській областях.
ЗС РФ здійснили масований обстріл України 10 лютого, випустивши у напрямку мирних міст десятки крилатих ракет. Під удар потрапили Київ, Харків та Кривий Ріг. Також повідомлялося про роботу ППО в Одеській, Дніпропетровській, Миколаївській та Полтавській областях.
Російські війська здійснили масований ракетний обстріл України 10 лютого з використанням крилатих ракет. Перші вибухи пролунали у Кривому Розі, Харкові та Києві. Також повідомлялося про роботу ППО в Одеській, Дніпропетровській, Миколаївській та Полтавській областях. Фокус в одному матеріалі зібрав інформацію, присвячену масованому обстрілу України.Масований обстріл України 10 лютого: вибухи в містах та робота ППО
Приблизно о 9:36 місцеві пабліки почали інформувати про роботу ППО в різних областях України. Зокрема, повідомлялося про збитки на Одещині, а також про роботу ППО у Миколаївській, Дніпропетровській та Полтавській областях.
О 9:35 повідомлялося про вибухи у Кривому Розі. Голова Криворізької міської військової адміністрації Олександр Вілкул попередив, що у напрямку населеного пункту летять ще 7 ракет.
О 9:49 у НЕК “Укренерго” повідомили про падіння в кілька об’єктів високовольтної інфраструктури у східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях.
У цей же час місцеві пабліки повідомляли про вибухи в Харкові та збиття ракети над областю.

Continue reading...