Home Ukraine Україна — українською Аналітики ISW сумніваються у «відчутних результатах» ймовірних наступів військ РФ на нових...

Аналітики ISW сумніваються у «відчутних результатах» ймовірних наступів військ РФ на нових напрямках

117
0
SHARE

В ISW звертають увагу, що зміна темпу російських операцій навколо Бахмута може бути пов’язана з можливою підготовкою до наступу біля Авдіївки
Російські війська можуть почати наступальні операції на нових напрямках, але ці операції, ймовірно, не дадуть відчутних результатів, йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

«Схоже, що російські війська стягують більше бойової потужності в район Авдіївки, що може дозволити їм збільшити швидкість просування, хоча 22 березня не було підтверджених наступів Росії в цьому районі. Російські війська можуть почати або посилити наступальні операції на нових напрямках, але ці операції, ймовірно, не дадуть відчутних результатів, оскільки загальний російський весняний наступ продовжує наближатися до кульмінації», – йдеться у звіті Інституту.

В ISW зауважують, що російські військовослужбовці 136-ї бригади раніше заявляли, що перекидаються в район Вугледара для проведення штурму, але російський мілблогер 21 березня заявив, що підрозділи 136-ї мотострілецької бригади діють на Авдіївському напрямку.

Continue reading...