Home Ukraine Україна — українською Українські воїни за добу знищили 5 пунктів управління окупантів, – Генштаб

Українські воїни за добу знищили 5 пунктів управління окупантів, – Генштаб

90
0
SHARE

Українські захисники продовжують знищувати російських окупантів. Попри великі втрати у живій силі та техніці, ворог не припиняє наступальні дії.
Українські захисники продовжують знищувати російських окупантів. Попри великі втрати у живій силі та техніці, ворог не припиняє наступальні дії.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.
“Основні зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Протягом минулої доби ворог здійснив там понад 70 атак”, – зазначили у Генштабі.
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, формування наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах Білорусі триває підготовка підрозділів російських окупантів.
Протягом доби ворог здійснив обстріли районів населених пунктів Берилівка, Хрінівка, Єліне і Тимоновичі Чернігівської області, Старикове, Атинське, Волфине, Степне, Кіндратівка, Покровка та Грабовське Сумської області, а також понад 20 районів населених пунктів Харківської області. Серед них Стрілеча, Красне, Мороховець, Огірцеве, Мала Вовча, Мілове, Обухівка, Новомлинськ, Кутьківка та Шевченкове.

Continue reading...