Home Ukraine Україна — українською "Хлопці заслуговують більшого, потрібен час": Ротань прокоментував поразку України від Англії

"Хлопці заслуговують більшого, потрібен час": Ротань прокоментував поразку України від Англії

114
0
SHARE

Array
Виконуючий обов’язки головного тренера національної команди висловив свою думку щодо невдалого матчу на “Вемблі”. Руслан Петрович розповів, чому вирішив здивувати стартовим складом.
У першому матчі кваліфікації Євро-2024 збірна України зазнала поразки. Підопічні Руслана Ротаня не змогли взяти очки на полі Англії, програвши з рахунком 0:2.
Це був перший матч Руслана Ротаня у якості виконуючого обов’язки головного тренера збірної України. Після поєдинку наставник відповів на питання журналістів, прокоментувавши свою думку щодо поразки.
“Ми трішки не дотерпіли під кінець тайму. Коли пропускаєш голи у роздягальню, то вже психологічно треба по-іншому налаштовуватися. Коли йдеш з рахунком 0:2 на табло, за дві хвилини подвоюють, то це стає складним завданням. Ми розуміли, проти кого ми граємо. Ми грали проти Англії, сильної команди. Ви бачили, що майстерність цієї команди на дуже високому рівні.
Я можу сказати, що хлопці заслуговують більшого. У нас дуже хороша команда, потрібен час. Ця команда спроможна на більше. останній матч був півроку тому. Складно перша гра дається.

Continue reading...