ISW: кадиров можлово побоюється, що втрачає прихильність путіна

57
0
TEILEN

рамзан кадиров продовжує зусилля з підтримки значущості Чечні в російській політичній та військовій сфері.
рамзан кадиров продовжує зусилля з підтримки значущості Чечні в російській політичній та військовій сфері.
13 березня кадиров зустрівся з путіним, щоб обговорити соціально-економічні досягнення Чечні та внутрішні події у 2022 році.
кадиров також використовував зустріч, щоб похвалити успіхи чеченських бойовиків в Україні та наголосив, що чеченські бойовики слухняно виконують накази путіна та „мають намір діяти до кінця“, на що путін відповів визнанням ролі чеченських бойовиків і подякував кадирову.
В ISW відзначають: кадиров помітно нервував під час зустрічі, що може свідчити про те, що він зазнавав значного тиску, намагаючись представити Чечню, себе та свої війська путіну в позитивному та продуктивному світлі.
Чеченські війська наразі відіграють дуже мінімальну роль на фронті в Україні та, в основному, проводять наступальні операції в районі Білогорівки Луганської області, а в решті виконують завдання з підтримання правопорядку в тилових районах окупованої частини України.
Тому, як вважають аналітики, кадиров може побоюватися, що він втрачає прихильність путіна, оскільки йому практично нема чого показати в плані бойових успіхів чеченців, і, ймовірно, сподівався виправити та зміцнити свою репутацію під час цієї зустрічі.

Continue reading...