Home Ukraine Україна — українською В Грузії вперше за чотири роки приземлився російський літак

В Грузії вперше за чотири роки приземлився російський літак

103
0
SHARE

Після того, як президент РФ Володимир Путін скасував заборону на польоти в Грузію, літак з РФ вперше з 2019 року приземлився в Тбілісі. Рейс зустріли протестом.
Російський пасажирський літак у п’ятницю, 19 травня, приземлився в Грузії вперше з 2019 року. Це сталося після скасування заборони на польоти президентом РФ Володимиром Путіним минулого тижня, повідомляє кореспондент AFP.
За його даними, літак авіакомпанії “Азимут” приземлився о 13:17 за місцевим часом у аеропорту столиці Грузії Тбілісі. Цю подію грузинські активісти зустріли протестом на летовищі, під час якого заарештували кількох учасників акції, повідомляє грузинська редакція “Радіо Свободи”. Люди зустрілися на площі Першої республіки в Тбілісі, після чого попрямувати колоною до столичного міжнародного аеропорту. Пасажирів рейсу Москва-Тбілісі вони зустріли транспарантами, свистом і вигуками.
Днями лідерка опозиційного руху “Дроа” Елене Хоштарія, анонсуючи акцію протесту, заявила, що дії правлячої партії “Грузинська мрія” є зрадою національних інтересів грузинського народу.

Continue reading...