Home Ukraine Україна — українською Зеленський на врученні нагород піхотинцям: Наш час – це час для перемоги....

Зеленський на врученні нагород піхотинцям: Наш час – це час для перемоги. Україна сильна – відео

192
0
SHARE

У День піхоти України президент Володимир Зеленський привітав воїнів-піхотинців – вручив державні нагороди та присвоїв почесні відзнаки. Володимир Зеленський, війна, піхота, перемога
У День піхоти України президент Володимир Зеленський привітав воїнів-піхотинців – вручив державні нагороди та присвоїв почесні відзнаки. Двом захисникам надано звання Герой України.
Урочиста церемонія відбулася на території Маріїнського палацу в Києві.
“Сьогодні Україна відзначає хоробрість та силу воїнів-піхотинців – те, що дає нашій державі найвагоміший результат, незламність нашої оборони”, – сказав президент. Він назвав піхоту “основою захисту на полі бою”.
Також, за словами Зеленського, героїзм українських піхотинців є “надзвичайно важливим і переконливим аргументом” у діалозі із західними партнерами щодо військової допомоги.
Зеленський зазначив, що світові не просто позбуватись багатолітніх ілюзій про нібито нездоланну Росію, але українські воїни руйнують цей стереотип.
Президент підкреслив, що зараз для України настав час перемагати.
“Український піхотинцю! Хай би що не робив цей ворог, ви – сильніші! Так, наш шлях попереду – непростий, він теж складний, як шлях минулорічний. Проте зараз Україна значно міцніша, ніж торік чи в будь-який інший рік цієї війни за свободу і незалежність нашої держави.

Continue reading...