Home Ukraine Україна — українською У Сербії підтвердили термінове висування армії до кордону з Косово: що відбувається...

У Сербії підтвердили термінове висування армії до кордону з Косово: що відбувається у регіоні

86
0
SHARE

У трьох муніципалітетах на півночі Косова та Метохії відбуваються зіткнення місцевих сербів із косовськими поліцейськими. Президент Сербії Олександр Вучич закликав НАТО припинити насильство щодо сербі…
У трьох муніципалітетах на півночі Косова та Метохії відбуваються зіткнення місцевих сербів із косовськими поліцейськими. Президент Сербії Олександр Вучич закликав НАТО припинити насильство щодо сербів.
У п’ятницю, 26 травня, Міністерство оборони Сербії підтвердило термінове висування армії до адміністративного кордону з Косовом. Про це віце-прем’єр, міністр оборони Сербії Мілош Вучевич повідомив на своїй сторінці у Twitter.
“Президент Сербії та верховний головнокомандувач нашими збройними силами Александар Вучич підписав указ про підвищення бойової готовності частин Збройних сил Сербії до найвищого рівня і наказав їм оперативно висуватися у напрямку адміністративної лінії з Косовом та Метохією”, — заявив глава Міноборони.

Continue reading...