Home Ukraine Україна — українською Важкі бої на Лиманському напряму, успіхи ЗСУ на Півдні: карта боїв за...

Важкі бої на Лиманському напряму, успіхи ЗСУ на Півдні: карта боїв за 20 червня

72
0
SHARE

Array
Українські військові продовжують просуватися на Півдні нашої країни. Водночас окупанти зосередили свою увагу на Лиманському напрямку.
Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом минулої доби відбулось 45 бойових зіткнень.Важка ситуація на Лиманському напрямкуНа Лиманському напрямку ворог проводив наступальні дії у напрямках Ямполівки, Торського, Григорівки, Спірного та західніше Діброви Донецької області, але успіху не мав. Окупанти обстрілювали Донецьку та Луганську область з артилерії та завдали авіаударів.
Карта боїв на Лиманському напрямкуНа Бахмутському напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії у напрямку Оріхово-Василівки Донецької області. Противник завдав авіаударів по населених пунктах Північне та Торецьк. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали райони понад 10 населених пунктів Донецької області.
Окупанти наступали в напрямку Оріхово-Василівки: карта боївНа Авдіївському напрямку противник проводив безуспішні наступальні дії в районі Авдіївки.

Continue reading...