"Лукашенко врятував від війни": Путін не брав участі в переговорах із Пригожиним, — ЗМІ

82
0
TEILEN

Ватажок ПВК Вагнер Євген Пригожин намагався вийти на зв’язок із президентом РФ Володимиром Путіним, однак той відмовився. Згодом глава Кремля не брав участі в переговорах.
За даними джерела, власник ПВК „Вагнер“ спробував самостійно зв’язатися з Кремлем. Він хотів додзвонитися до Путіна, але „президент не бажав розмовляти з ним“.
У день „заколоту“, 24 червня, Євген Пригожин, ватажок ПВК „Вагнер“, спробував установити зв’язок із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, але його зусилля були марними. Після цього Путін не брав участі в наступних переговорах. Про це повідомляє видання „Медуза“ з посиланням на джерела, близькі до Кремля та уряду РФ.
За інформацією джерела, близького до Кремля, влада взаємодіяла з Пригожиним протягом вечора 23 червня, після його заяви про початок „маршу справедливості“. Передбачається, що переговори проходили в різних форматах.
„З ним намагалося спілкуватися військове керівництво, співробітники адміністрації президента, керівництво Росгвардії і близькі до нього чиновники. Але самі його дії були такими, що не дуже зрозуміло, про що взагалі перемовлятися“, — сказало джерело.

Continue reading...