Home Ukraine Україна — українською Через заколот від Пригожина: у Москві й області запровадили режим "контртерористичної операції"

Через заколот від Пригожина: у Москві й області запровадили режим "контртерористичної операції"

87
0
SHARE

Array
Вочевидь, столиця Росії готується до боїв, що можуть виникнути з “повсталими вагнерівцями”. Власне, на околицях Москви почали помічати військову техніку, зокрема, бронетранспортери.
У п’ятницю ввечері, 23 червня, лідер ПВК “Вагнера” Євгеній Пригожин заявив про початок “маршу за справедливість” та участь в ньому нібито 25 тисяч найманців. У Москві це сприйняли серйозно – почали стягувати військову техніку для оборони міста, – інформує 24 Канал з посиланням на телеграм-канали.Ситуація у Москві та області
Як пишуть пропагандисти, розпочинається ніяка не громадянська війна, як багато хто подумав, а – “антитерористичні заходи”, що всього-на-всього мають на меті посилити безпеку. Так, ніби ця безпека була до того і є що посилювати?
Окрім того, було запроваджено додатковий контроль на дорогах. Проведення певних масових заходів – обмежили та запропонували місцевим поставитися до цього всього “з розумінням”.
У Московській області ситуація контролюється правоохоронними органами та ФСБ. Проводяться антитерористичні заходи. Можливі додаткові перевірки на дорогах на південному напрямку, тому прошу по можливості утриматися від поїздок на особистому транспорті на півдні насамперед за межі регіону.

Continue reading...