ЗСУ продовжують наступ на кількох напрямках: в Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

140
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Сили оборони України продовжують наступальні дії на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Бійці закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Протягом доби на фронті відбулося 32 бойових зіткнення, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Протягом доби ворог завдав 5 ракетних та 61 авіаційний ударів, здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій наших військ та населених пунктів.

На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зазнали руйнувант житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Залишається високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог завдав авіаційних ударів в районах Степного, Костянтинівки Сумської області, здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема, Карповичів, Блешні, Сеньківки Чернігівської області; Волфиного, Костянтинівки, Миропільського, Попівки, Середини Буди Сумської області та Вільчи, Зибиного, Караїчного, Лошакового, Гатища, Охримівки Харківської області.

На Куп’янському напрямку окупанти завдали авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки Харківської області. Артилерійських і мінометних обстрілів зазнали населені пункти Кучерівка, Петропавлівка, Кислівка, Берестове Харківської області.

Continue reading...