Понад 365 000 гектарів української землі продали за два роки

161
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Події у сфері економіки, ринків та бізнесу, які потрапили на шпальти провідних вітчизняних і зарубіжних видань, розкриваємо нині в підсумках найважливіших подій 21 вересня.

Сьогодні у фокусі нашої уваги ринок землі. Як повідомляється, за два роки було продано понад 365 000 гектарів української землі.

На нафтовому ринку ціни на сорт Brent продовжують падати, а Федрезерв США зупинив підвищення ставок.

Індія призупинила закупівлю російських алмазів, а африканські країни у торгівлі з росіянами відмовляються від рубля.

Окрім цього, ми висвітлюємо низку важливих подій дня, які вплинули на ринки, сферу бізнесу та ціни, про що нижче у наших матеріалах.

Продано понад 365 000 гектарів землі за два роки

Майже півмільйона гектарів землі було відчужено з моменту відкриття ринку землі.

Як повідомляється, за два роки відкритого ринку землі було відчужено 448 000 га. З них 365 000 га було продано за договорами купівлі-продажу. Найбільшу кількість земельних угідь було передано у спадщину — 828 000 га.

Нова опція у Приват24: онлайн моніторинг заставного майна

ПриватБанк першим в Україні запровадив сервіс онлайн моніторингу заставного майна, який дозволяє клієнту самостійно проходити перевірку у мобільному Приват24 без фізичного огляду майна представником банку.

Декларування за 2021-2022 роки: кампанія триватиме до 31 січня

Декларації за 2021-2022 роки треба подати до 31 січня наступного року. НАЗК готове до відновлення декларування та забезпечить відкритий цілодобовий доступ до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, не пізніше 60 днів з дня набрання чинності Законом з урахуванням безпекових запобіжників.

Continue reading...