Home Ukraine Україна — українською Обстріл Херсону: РФ вдарила по газовій мережі, 7 поранених

Обстріл Херсону: РФ вдарила по газовій мережі, 7 поранених

79
0
SHARE

В суботу армія РФ завдала ракетні та авіаудари по позиціях ЗСУ та населених пунктах України. Через обстріл Херсону було пошкоджено критичну інфраструктуру, зокрема, сталася пожежа на газовій мережі.
Протягом минулої доби на лінії фронту сталося 57 бойових зіткнень, російські військові завдали 11 ракетних та 14 авіаційних ударів, а також здійснили 21 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях Сил оборони та населених пунктах України.  Про це йдеться у зведенні генерального штабу Збройних сил України, опублікованому ввечері суботи, 23 грудня.
На Куп’янському напрямку українські військові відбили 12 атак ворога в районі населеного пункту Синьківка Харківської області. На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили вісім атак противника біля Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. На Авдіївському напрямку ЗСУ відбили 19 атак ворога східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 12 атак поблизу Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.
На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати окупантів в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, а на Запорізькому напрямку ЗСУ відбили всі атаки в районі Роботиного Запорізької області.

Continue reading...