Російські дрони "Ланцет" відстежують ціль за допомогою вбудованої камери іноземного виробництва – НАЗК

119
0
TEILEN

УНН Війна ✎ Російські ударні БПЛА „Ланцет“ відстежують цілі за допомогою камер іноземного виробництва, повідомляє Національне агентство з питань запобігання коруп…
Російські ударні БПЛА „Ланцет“ відстежують цілі за допомогою камер іноземного виробництва, повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції України.
Ударні російські БПЛА „Ланцет“ відстежують ціль за допомогою камери іноземного виробництва. Вона та багато інших комплектуючих повнили Єдину базу іноземних компонентів у зброї. Про це повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції, пише УНН.
Зокрема, до Бази потрапили  система навігації, акумулятор, оптика,  двигун та багато інших компонентів, з яких складається провідний російський ударний БПЛА „Ланцет“.
„Попри те, що українські військові вже неодноразово збивали ці безпілотники, вони продовжують нести загрозу як для цивільної інфраструктури, так і для наших військових на фронті. Ці дрони  можуть знаходитись  в повітрі, відстежуючи ціль, а згодом стрімко атакувати її після отримання команди від оператора.

Continue reading...