Home Ukraine Україна — українською Перший пацієнт з мозковим чипом Neuralink не спав всю ніч, граючи в...

Перший пацієнт з мозковим чипом Neuralink не спав всю ніч, граючи в Civilization 6

117
0
SHARE

Ілон Маск нарешті досяг вирішальної точки в розвитку технології Neuralink. Не так давно він оголосив про успішне тестування на людині й навіть показав пацієнта, який першим у світі отримав мозковий імплантат компанії.
Ілон Маск нарешті досяг вирішальної точки в розвитку технології Neuralink. Не так давно він оголосив про успішне тестування на людині й навіть показав пацієнта, який першим у світі отримав мозковий імплантат компанії.Деталі
Хоча це все ще експериментальна технологія, далека від серійного випуску, вона дозволила першій людині з інвалідністю отримати більший рівень свободи та автономії, в тому числі можливість грати всю ніч в Sid Meier’s Civilization 6.
У січні співзасновник Neuralink Ілон Маск написав у X/Twitter, що компанія імплантувала свій перший інтерфейс між мозком і комп’ютером у голову пацієнта, який “добре одужує” після операції. Мільярдер також натякнув тоді, що імплантат функціонує добре і виявив “багатообіцяючий нейронний сплеск”.
У наступному лютневому оновленні Маск прокоментував, що неназваний пацієнт, схоже, повністю одужав і навіть зміг використовувати імплантат для маніпулювання комп’ютерним курсором за допомогою однієї лише думки.

Continue reading...