Home Ukraine Україна — українською 6 українських зірок, які після 2014 року їздили до РФ заробляти рублі

6 українських зірок, які після 2014 року їздили до РФ заробляти рублі

96
0
SHARE

Багато українських артистів свого часу їздили заробляти рублі в Росію, намагаючись побудувати там кар’єру. Однак у 2014 році, коли РФ анексувала Крим .
Багато українських артистів свого часу їздили заробляти рублі в Росію, намагаючись побудувати там кар’єру. Однак у 2014 році, коли РФ анексувала Крим та почала війну на Донбасі, хтось відмовився від гастролей в країні-загарбниці, а деякі продовжили розважати їхню публіку.
Щоправда, після початку повномасштабного вторгнення більшість з них чітко визначились зі своєю політичною позицією і покаялися у своєму минулому.
РБК-Україна (проект Styler) розповідає про українських знаменитостей, які не соромилися виступати в Росії після розв’язаної війни на Донбасі та анексії Криму.
При написанні матеріалу використовувалися такі джерела: ЖВЛ, YouTube-канал Аліни Доротюк, Гончарова Подкаст, Instagram Світлани Лободи і Віри Брежнєвої.Потап і Настя Каменських
Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських, яке у минулому виступало у дуеті, після початку російсько-української війни не відмовилися від концертів у РФ, але вважали за краще приховувати це.
Так, у 2014 році на церемонії вручення премії RU.TV у Москві Потап зняв штани й висловив подяку країні-агресорці за прийом українських артистів.
Цей інцидент майже підірвав репутацію дуету.

Continue reading...