Home Ukraine Україна — українською Ситуація на фронті: у Генштабі відзвітували, де тривають бої, а де окупанти...

Ситуація на фронті: у Генштабі відзвітували, де тривають бої, а де окупанти мали успіх

102
0
SHARE

Зранку 14 травня у Генштабі відзвітували, де тривають бої, а де окупанти мали успіх – деталі – читайте новини 1+1 (ТСН.ua).
Розпочалася 811 доба героїчної відсічі українського народу широкомасштабній збройній агресії Російської Федерації.
Збройні сили України продовжують виконання завдань з недопущення просування окупантів а в глибину нашої країни, зриву виконання ним завдання щодо встановлення повного контролю над Донецькою та частиною Харківської областей.
Детальніше про ситуацію на фронті – в зведенні Генштабу ЗСУ 14 травня.
У Чернігівській та Сумській областях обстановка суттєвих змін не зазнала, змін у стані та положенні військ не відбулось.
За поточну добу противник провів 31 атаку позицій наших військ на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Покровському, Курахівському та Времівському напрямках, 20 з них ще триває.
На Харківському напрямку підрозділи наших військ відбивають 1 атаку противника на напрямку Шебекіно (РФ) – Вовчанськ, ситуація контрольована. Внаслідок інтенсивного вогневого впливу противника, а саме авіаційних ударів із застосуванням 10 КАБів, по наших підрозділах, для збереження життя українських військовослужбовців було проведено зміну позицій в районі населеного пункту Лук’янці. Тривають бойові дії.
Продовжується заходи з прочісування міської забудови у Вовчанську. Ситуація контрольована.

Continue reading...