Home Ukraine Україна — українською Як Олександр Усик потрапив у професійний бокс: історія перемог

Як Олександр Усик потрапив у професійний бокс: історія перемог

77
0
SHARE

Олександр Усик битиметься за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з Тайсоном Ф’юрі вже сьогодні, 18 травня. Для українського боксера.
Олександр Усик битиметься за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з Тайсоном Ф’юрі вже сьогодні, 18 травня. Для українського боксера це буде 22-й за рахунком поєдинок. При цьому всі його попередні бої на професійному рингу завершувалися лише перемогою.
РБК-Україна розповідає про головні успіхи Олександра Усика у боксі.
При підготовці використовувалися: інформація з Wikipedia, публікації Boxing scene, iSport.
Зміст:

Аматорська кар’єра Усика

Золотий призер Олімпіади

Професійний бокс. Найкращі бої Усика

На кону звання абсолютного чемпіона. Що відомо по бій Усик – Ф’юрі
Аматорська кар’єра Усика
Золотий призер Олімпіади
Професійний бокс. Найкращі бої Усика
На кону звання абсолютного чемпіона. Що відомо по бій Усик – Ф’юріАматорська кар’єра Усика
Олександр Усик почав займатися боксом у 15 років. Через 4 роки тренувань спортсмен досяг перших помітних результатів – у 2006 році дійшов до півфіналу чемпіонату Європи в середній ваговій категорії та отримав бронзу.
Далі були Олімпійські ігри-2008 у Пекіні, але тоді український боксер програв у чвертьфіналі майбутньому срібному призеру італійцеві Клементе Руссо.
Після Олімпіади Усик спустився в напівважку вагу й виграв у 2008 році чемпіонат Європи, потім знову перейшов у важку вагову категорію. Узяв срібну медаль на першості Кубка світу 2008 року.
Брав участь у чемпіонаті світу с з боксу. У 2009 отримав бронзу, а у 2011 здобув золоту медаль.
Крім того, Олександр Усик ставав золотим призером чемпіонатів України 2006, 2009, 2010, 2011 років. Грав в командних міжнародних турнірах, в більшості з яких приносив перемогу.Золотий призер Олімпіади
На наступну Олімпіаду в Лондоні у 2012 році Олександр Усик поїхав у статусі капітана збірної. Почав свій шлях з 1/4 фіналу, де впевнено переміг росіянина Артура Бетербієва. У півфіналі українець розгромив болгарина Терлєва Пулєва з рахунком 21:5.
У бою за золоту медаль суперником Усика став Клементе Руссо, той самий, який зупинив його на Олімпіаді у Пекіні.

Continue reading...