Без залишків кольору: як прибрати плями від червоного вина з килиму

74
0
SHARE

Червоне вино і килим погано поєднуються – ті самі сполуки, які надають вину фірмового кольору, також є винуватцями стійких плям. На щастя, навіть якщо.
Червоне вино і килим погано поєднуються – ті самі сполуки, які надають вину фірмового кольору, також є винуватцями стійких плям. На щастя, навіть якщо це білий вовняний килим, ви можете використовувати звичайні засоби, які, ймовірно, є у вас під рукою.
Про те, як видалити плями від червоного вина з килима, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Real Simple.Як вивести плями від червоного вина з килима
Залежно від того, чи це стара, чи це свіжа пляма, методи і послідовність дій будуть відрізнятися.
Проте насамперед, якщо пляма від вина знаходиться на килимку на паркетній підлозі, покладіть під пляму тканину, яка поглинатиме вологу або поліетиленовий пакет для сміття.
Це допоможе зберегти підлогу під плямою сухою під час видалення плями і запобігти появі темних водяних слідів на паркеті.Як вивести свіжі плями від червоного вина
Видалення свіжих червоних плям від вина дещо легше видалення застарілих, водночас під час процедури необхідно дотримуватися певної послідовності.
Заберіть залишки рідини
Як тільки вино потрапило на килим, використайте білі паперові рушники або серветки, щоб увібрати якомога більше рідини.
Не використовуйте одну серветку для плями, беріть нові та сухі, щоб запобігти випадковому фарбуванню чистих ділянок.

Continue reading...