Home Ukraine Україна — українською Повернення Lida Lee та космос від TVORCHI: головні хіти останнього тижня

Повернення Lida Lee та космос від TVORCHI: головні хіти останнього тижня

222
0
SHARE

Протягом останнього тижня українські артисти потішили шанувальників музичними новинками. Ліричні пісні про особисте та запальні хіти заполонили мережу.
Протягом останнього тижня українські артисти потішили шанувальників музичними новинками. Ліричні пісні про особисте та запальні хіти заполонили мережу.
Show 24 підготував добірку музичних прем’єр за останній тиждень. Приготуйтеся поринути у світ творчості гурту TVORCHI, Lida Lee, Володимира Дантеса та інших артистів.CHEEV
Як зазначив співак, пісня не про таро і гороскопи, а про право вибору кожної людини щодо своєї долі. Водночас атмосферний кліп на трек зняв режисер Назар Баланов, який вже співпрацював з виконавцем.
Тема таро і гороскопів, що отримала популярність останнім часом, – це символ способу дізнатися своє майбутнє, ніби на нього не можна ніяк вплинути. Але пісня відповідає, що краще довіряти своїм почуттям, тому що ми самі знаємо себе набагато краще і можемо сказати більше, ніж зірки,
– зазначив артист.YAKTAK та Golubenko
Ліричний трек розповідає про складнощі та радощі людських стосунків. Пісня також нагадує, що навіть у найважчі миті, коли душа болить і все здається втраченим, не можна впадати у відчай, бо все, що з нами відбувається, робить нас сильнішими.
Вона пронизана спектром емоцій, але несе в собі важливий сенс: що б не трапилося в нашому житті – воно трапляється, не варто опускати руки через різні дрібниці.

Continue reading...