Home Ukraine Україна — українською Ротань та футболісти збірної України висловилися про історичну перемогу над Марокко на...

Ротань та футболісти збірної України висловилися про історичну перемогу над Марокко на Олімпіаді

95
0
SHARE

Україна Марокко – що говорили головний тренер олімпійської збірної Руслан Ротань і гравці синьо-жовтих після перемоги над Марокко у другому турі Олімпійських ігор 2024 ᐅ новини 1+1 (TSN.ua).
Граючи в меншості, “синьо-жовті” на 90+8-й хвилині забили вирішальний гол.
Гравці збірної України з футболу прокоментували драматичну перемогу над Марокко в матчі другого туру футбольного турніру Олімпіади-2024.
Команда Руслана Ротаня в меншості вирвала перемогу (2:1). Вирішальний гол на 90+8-й хвилині забив Ігор Краснопір.
Після завершення поєдинку Краснопір висловився про перемогу, яка стала першою в історії виступів української футбольної збірної на Олімпіаді.
“Якщо чесно, я просто лежав у цей момент, у мене була дуже сильна задишка. Коли я забивав м’яч, думав, що гол зарахують і навіть не думав, що його перевірятимуть, просто відпочивав.
Наскільки важко грати за такого тиску трибун? Дуже важко. Ти виходиш на стадіон – тебе освистують. Це психологічно тисне. Але ми професіонали, повинні підлаштовуватися під різні обставини. Але ми цей тиск “притихли”.
Цей матч забуваємо, у нас залишається фінал у групі за вихід до раунду плейоф. Всі думки на наступні матчі. Аргентина – суперник серйозний. Рухаємося далі”, – цитує автора переможного м’яча Суспільне Спорт.
Емоціями після перемоги над марокканцями також поділився півзахисник “синьо-жовтих” Максим Хлань.
“Я неодноразово наголошував на нашому українському духу, що наша нація нас штовхає вперед. І ми змушені лише такий стиль та характер футболу показувати. І нам байдуже, хто проти нас грає, які прізвища – ми захищаємо свою родину та країну. Це для нас найголовніше.
Перша перемога України на Олімпіаді? Від щастя я усвідомлюю, але потрібно відкинути “гарячі” думки та думати про Аргентину. Ми – професіонали і не можемо дозволити собі якийсь ефект радощів.

Continue reading...