Home Ukraine Україна — українською Ціни на квартири в Україні. 5 міст із найдорожчою нерухомістю

Ціни на квартири в Україні. 5 міст із найдорожчою нерухомістю

138
0
SHARE

Ринок житла в Україні опинився у повній залежності від безпекової ситуації. У східних областях вартість житла впродовж останніх кількох років помітно .
Ринок житла в Україні опинився у повній залежності від безпекової ситуації. У східних областях вартість житла впродовж останніх кількох років помітно знизилася, тоді як у західних регіонах ціни значно виросли.
РБК-Україна на основі даних ЛУН розбиралося, які зараз ціни на житло на первинному та на вторинному ринку у різних регіонах нашої країни.Ціни на квартири на вторинному ринку
Серед міст України найдорожчі однокімнатні квартири на вторинному ринку житла у серпні були зафіксовані у Львові. Середня вартість таких квартир тут становить 62 тисячі доларів. Київ, хоча і є столицею, трохи поступається Львову, з середньою ціною на рівні 60 тисяч доларів.
Ужгород посідає третю позицію, з середньою ціною 55 тисяч доларів, що на 2,2 тисячі більше, ніж пів року тому. Чернівці займають четверте місце з ціною 46 тисяч доларів, а Луцьк та Вінниця ділять п’яте місце – тут середня вартість однокімнатної квартири становить 45 тисяч доларів.

Continue reading...