Home Ukraine Україна — українською Промоутер Усика розкрив подробиці затримання українського чемпіона в польському аеропорту

Промоутер Усика розкрив подробиці затримання українського чемпіона в польському аеропорту

59
0
SHARE

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександра Усика, розповів хронологію затримання українського боксера в аеропорту Кракова 17 вересня 2024 ᐅTSN.ua(новини 1+1).
Олександр Красюк пролив світло на скандальний інцидент.
Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександра Усика, поділився подробицями затримання українського боксера в аеропорту польського Кракова.
Усю хронологію розвитку подій промоутер опублікував у себе в Instagram.
“Як поляки відсвяткували річницю перемоги Усика над Гловацьким. Олександр разом зі своїм другом (теж Олександром) вилітали рейсом FR2777 RyanAir із Кракова до Салонінків, перед цим проїхавши понад 11 годин з Києва до Кракова автомобілем і трішки втомившись.
Усик мав priority чергу на посадку, а його товариш – загальну чергу. Очікуючи бордінг, товариш Олександра заснув на сидіннях у зоні очікування.
Після оголошення початку посадки Усик розбудив друга та сказав, що чекатиме на нього біля виходу. Пройшовши процедуру перевірки паспорта та посадкового, Усик лишився чекати на товариша. З цього все і почалося.
Співробітники авіакомпанії якимось дивним чином встановили стан іншого Олександра як «глибоке алкогольне сп’яніння» і не дозволили пройти на рейс.

Continue reading...