Home Ukraine Україна — українською Мурашки по шкірі: лист із минулого повідав таємницю про зустріч із привидом

Мурашки по шкірі: лист із минулого повідав таємницю про зустріч із привидом

46
0
SHARE

В архіві старовинних документів виявлено 239-річний рукопис, що описує моторошну зустріч аристократа Френсіса Елда з привидом матері, яка пішла з життя. Цей містичний випадок, що стався 1785 року, нас…
В архіві старовинних документів виявлено 239-річний рукопис, що описує моторошну зустріч аристократа Френсіса Елда з привидом матері, яка пішла з життя. Цей містичний випадок, що стався 1785 року, настільки вразив Елда, що він знепритомнів, коли його найгірші страхи підтвердилися.
У коробці зі старими документами було знайдено 239-річну рукописну розповідь про зустріч із привидом, після якої чоловік знепритомнів. Про це пише Daily Star.
Рукопис розповідає про подію, що сталася з аристократом Френсісом Елдом, якого, як стверджується, відвідав дух його покійної матері, Кетрін. Згідно з документами, у ранні години 29 березня 1785 року містер Елд перебував у спальні своєї маленької доньки в Сейгфорд Холі, недалеко від Стаффорда. Несподівано він відчув “подих вітру” на обличчі й побачив “щось на кшталт хмари або пари”, яка поступово прийняла форму його матері й заговорила її голосом.
Привид звернувся до нього зі словами: “Дитя моє, не горюй, я мертва, але щаслива”.

Continue reading...