Home Ukraine Україна — українською Росіяни просунулися в Курській області та на трьох напрямках в Україні: карти...

Росіяни просунулися в Курській області та на трьох напрямках в Україні: карти ISW

37
0
SHARE

Війська окупантів нещодавно просунулися на головному українському виступі в Курській області. В Україні росіяни просунулися в Торецьку, у напрямку Пок.
Війська окупантів нещодавно просунулися на головному українському виступі в Курській області. В Україні росіяни просунулися в Торецьку, у напрямку Покровська та на південний захід від Донецька.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).Операції ЗСУ у Росії
Українські сили 5 жовтня продовжили наземні атаки в Глушківському районі на захід від головного українського виступу в Курській області, але не досягли підтверджених успіхів.
Російські блогери повідомили 4 жовтня, що російські сили відбили Ведмеже (на південний схід від Глушкова), але ISW не виявив підтвердження цієї інформації.
Україна атакувала на південний захід від Глушково в районі Веселого та Нового Шляху; та на південний схід від Глушково в районі Ведмежого.
Російські війська нещодавно просунулися на головному українському виступі у Курській області. Геолокаційні кадри, опубліковані 30 вересня, показують, що російські війська просунулися під час механізованої атаки чисельністю до взводу на південний схід від Обухівки (південний схід від Коренево). Українські війська атакували на південний схід від Коренево у напрямку Любимівки та Обухівки; на північ від Суджі у напрямку Камишівки; та на південний схід від Суджі в районі Плехово.Схід України. Операція №1 – Харківська область
Російські війська 4 та 5 жовтня продовжували наступ у районі Глибокого, а також у районі Стариці, Вовчанська та Тихого, але жодних підтверджених змін на лінії фронту не було.
Українська бригада, що діє на півночі Харківської області, повідомила, що російські війська застосували невказану хімічну речовину проти українських військ, що наступають, у невказаному районі Харківського напрямку.Операція №2 – Луганська область
Російські війська 5 жовтня продовжили наступ уздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна, але підтверджених змін лінії фронту в цьому районі не було.

Continue reading...