Home Ukraine Україна — українською Справа Єрохіна: Екс-нардепу вручили підозру про вбивство полковника

Справа Єрохіна: Екс-нардепу вручили підозру про вбивство полковника

402
0
SHARE

Умисне вбивство полковника міліції Романа Єрохина, яке було здійснено у 2006 році, замовив колишній народний депутат. Про це повідомив на брифінгу Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє “Укрінформ”.”Умисне вбивство полковника міліції Єрохина, яке було здійснено 26 липня 2006 року, тобто 12 років тому, замовив тоді народний депутат України Ш.”, – сказав він.
Умисне вбивство полковника міліції Романа Єрохина, яке було здійснено у 2006 році, замовив колишній народний депутат. Про це повідомив на брифінгу Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє ” Укрінформ “.
“Умисне вбивство полковника міліції Єрохина, яке було здійснено 26 липня 2006 року, тобто 12 років тому, замовив тоді народний депутат України Ш.”, – сказав він.
За словами Матіоса, це вбивство було розслідувано, і виконавці були засуджені до 12 років, але організатор встановлений не був. Пройшло 12 років і, починаючи з березня, було вжито всіх заходів для встановлення замовника – це був народний депутат України на той час.
У процесі розслідування було встановлено, що цей нардеп планував низку інших вбивств. Зокрема, він замовив групі осіб свого конкурента у банківській сфері. Близько двох місяців планувалось наступне вбивство – цей задум не був доведений до завершення.
“Сьогодні повідомлено про підозру громадянину Ш. – це організація викрадення людини, організація вбивства полковника Єрохіна та інші”, – сказав Матіос.

Continue reading...