Home Ukraine Україна — українською Екс-"торнадівцям" повідомили про завершення слідства щодо масових заворушень у СІЗО

Екс-"торнадівцям" повідомили про завершення слідства щодо масових заворушень у СІЗО

294
0
SHARE

Колишнім бійцям розформованої роти МВС України «Торнадо», яким інкримінують вчинення бунту в Лук’янівському СІЗО, повідомили про завершення слідства щодо підготовки втечі з-під варти. У кримінальному провадженні продовжується досудове розслідування з метою встановлення та притягнення до відповідальності всього кола осіб, причетних до вчинення зазначених кримінальних правопорушень.
Колишнім бійцям розформованої роти МВС України «Торнадо», яким інкримінують вчинення бунту в Лук’янівському СІЗО, повідомили про завершення слідства щодо підготовки втечі з-під варти.
Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.
“Всім особам, яким було повідомлено про підозру, та їх захисникам повідомлено про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів досудового розслідування у кримінальному провадженні. Також завершено досудове розслідування щодо трьох співробітників державної установи «Київський слідчий ізолятор», яким повідомлено про підозру за фактами пособництва екс-бійцям роти «Торнадо» у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294, ч. 2 ст. 342, ч. 4 ст. 345 КК України”, – йдеться в повідомленні.
Читайте також Екс-бійці “Торнадо” без перешкод могли виходити на вулицю з Лук’янівського СІЗО – Матіос
За словами Сарган, у виділеному кримінальному провадженні продовжується досудове розслідування з метою встановлення та притягнення до відповідальності всього кола осіб, причетних до вчинення зазначених кримінальних правопорушень.

Continue reading...