Home Ukraine Україна — українською "Як у боксі": Україна не підпускає ЗС РФ та перемагає на великих...

"Як у боксі": Україна не підпускає ЗС РФ та перемагає на великих дистанціях, — Тарнавський

120
0
SHARE

Командувач Олександр Тарнавський розповів, що ЗСУ тримають ворога на відстані та мають успіхи. Однак, з його слів, окупанти підготувались до контрнаступу ЗСУ та замінували поля.
Генерал Олександр Тарнавський пояснив, що російські війська підготувались до контрнаступу ЗСУ. Просування бійців, з його слів, ускладнюють мінні поля.
Командувач угруповання військ “Таврія”, генерал Олександр Тарнавський прокоментував успіхи контрнаступу Сил оборони України та пояснив, чому захисники просуваються повільніше, ніж очікувалось. Про це відомо з інтерв’ю, опублікованого CNN 14 липня.
Генерал проінформував, що Україна вже отримала касетні снаряди. Він переконаний, що вони зможуть дещо змінити ситуацію на фронті.
“Противник також розуміє, що, отримавши ці боєприпаси, ми матимемо перевагу. Росіяни думають, що ми будемо використовувати їх на всіх ділянках фронту. Це дуже неправильно. Але вони дуже хвилюються”, — розповів Тарнавський.
З його слів, Україна розпочала “широкомасштабні наступальні дії”, але результати контрнаступу скромні, особливо на півдні країни.

Continue reading...