Home Ukraine Україна — українською ЗСУ змінюють тактику з новими снарядами: РФ за рік може втратити до...

ЗСУ змінюють тактику з новими снарядами: РФ за рік може втратити до 100 тисяч бійців, — Forbes

141
0
SHARE

Постачання артилерійських снарядів за допомогою чеської ініціативи може зупинити наступ РФ цього року. У Міноборони Естонії назвали втрати, які значно зменшать бойову міць російського угруповання.
За словами журналістів, несподіваний приплив артилерійських боєприпасів для України може зупинити наступ РФ цього року. У Міноборони Естонії оцінили необхідні для цього втрати російського угруповання.
На Мюнхенській конференції з безпеки 18 лютого глава чеської оборонної політики Ян Їреш здивував присутніх заявою про те, що уряд країни знайшов 800 тисяч артилерійських снарядів у незахідних країнах, серед них може бути й Південна Корея. Про це пише Forbes.
Три тижні потому президент Чехії Петр Павел підтвердив, що консорціум із 18 країн, до нього, імовірно, не входять США, повністю профінансував закупівлю боєприпасів.
Серія хороших новин продовжилася. Невдовзі представники Чехії виявили ще 700 тисяч снарядів вартістю ще 1,8 мільярди доларів. Тепер союзники України шикуються в чергу, щоб профінансувати цю закупівлю.
Тепер українському командуванню доводиться планувати, як розподіляти несподівану вогневу міць. Один із представників артилерійських військ ЗСУ Арті Грін заявив, що артилерія ЗСУ зможе використовувати боєприпаси ефективніше, ніж російська. І домогтися більшого.
“Ми ефективно працюємо з нашою артилерією”, — пояснив Грін у своєму нещодавньому інтерв’ю.

Continue reading...