Home Ukraine Україна — українською Снаряди, бронемашини і сили швидкого реагування в Європі: підсумки Рамштайн-20

Снаряди, бронемашини і сили швидкого реагування в Європі: підсумки Рамштайн-20

152
0
SHARE

Підсумки Рамштайн-20 від 19 березня 2024 року. Головні підсумки двадцятого засідання Рамштайн та його результати для України – у матеріалі Фактів ICTV
У німецькому місті Рамштайн-Мізенбах відбулася чергова зустріч Контактної групи з питань оборони України в рамках Рамштайн-20 на базі Повітряних сил США.
Які підсумки засідання Рамштайн-20, яку допомогу виділили Україні та найголовніші заяви лідерів – далі у матеріалі Фактів ICTV.
Під час зустрічі Рамштайн-20 пролунало багато важливих заяв на підтримку України. Нашу делегацію очолив міністр оборони України Рустем Умєров.
Серед важливих тем для обговорення – надання систем ППО і ракет до них, озброєння дальнього радіусу дії, артилерійські снаряди, зокрема, калібру 155 мм, сучасні комплекси РЕБ і РЕР, а також військова бронетехніка.
Під час засідання Рамштайн-20 очільник Пентагону Ллойд Остін заявив, що США не допустять того, щоб Україна програла. На його думку, умови, в яких ведуть бій Сили оборони України, є надзвичайно важкими.
– На жаль, цивільне населення страждає від атак російських безпілотників. Наше послання є чітким. США не допустять, щоб Україна програла. Коаліція не дозволить.

Continue reading...