Home Ukraine Україна — українською Неочікувана знахідка у справі про вбивство Фаріон: поліцейські виявили будинок, в якому...

Неочікувана знахідка у справі про вбивство Фаріон: поліцейські виявили будинок, в якому міг жити підозрюваний (карта)

94
0
SHARE

Було знайде 14 різних предметів, які вказують на проживання людини
Було знайде 14 різних предметів, які вказують на проживання людини
Поліція виявила на околицях Львова дачний будиночок, яким міг користуватись зловмисник під час підготовки замаху на мовознавицю і громадську діячку Ірину Фаріон. Там було знайдено речей, які можуть належати підозрюваному у вбивстві.
Про це стало з ухвалу суду, пише “Судовий репортер”. У документі йдеться про те, що будинок виявили під час слідчих дій 21 липня.
Він розташований на ділянках городнього товариства “Малі Голоски” — у лісовій місцевості в урочищі Голоски в Шевченківському районі Львова.
“Під час відпрацювання шляхів підходу та відходу від місця події особи, що може бути причетною до вчинення даного кримінального правопорушення, у лісовій місцевості за GPS-координатами 49.8705586, 23.9897726 було виявлено будинок, у якому могли були речі та предмети, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення”, — йдеться в ухвалі.
Правоохоронці знайшли там різні речі, якими міг користуватися підозрюваний. Їх вилучили та долучили до справи. Серед знайденого – пластиковий посуд, пачка з-під цигарок, попільничка з чотирма недопалками, матрац, подушки, покривало, картонна коробка — в ній була свічка, фольга, два пластикові стакани та фрагменти паперу, сіре покривало, наволочка з-під подушки та простирадло золотого кольору.Вбивство Ірини Фаріон — що відомо
У п’ятницю, 19 липня, у Львові на вулиці Масарика підстрелили жінку. Пізніше виявилось, що це була відома мовознавиця Ірина Фаріон.
Близько 19:30 невідомий чоловік вистрілив Ірині Фаріон у скроню біля її будинку, після чого її негайно госпіталізували.

Continue reading...