Home Ukraine Україна — українською Українські танки Leopard 2A4 вступили в дуель із росіянами під Кураховим

Українські танки Leopard 2A4 вступили в дуель із росіянами під Кураховим

65
0
SHARE

Російські війська кинули в бій цілі батальйони на Донеччині, намагаючись прорватися до Курахового. «Теплу» зустріч для загарбників організували бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, що укомпл…
Російські війська кинули в бій цілі батальйони на Донеччині, намагаючись прорватися до Курахового. “Теплу” зустріч для загарбників організували бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, що укомплектована досвідченими протитанковими ракетниками та операторами безпілотників.
Російські війська просунулися всього на чверть милі (приблизно 400 км) руїнами міста Максимільянівка і продовжили свій повільний і дорогий марш до міста Курахове, розташованого за три кілометри на захід. Захоплення цих 400 м коштувало ЗС РФ сотень солдатів в один із найкривавіших днів у 32-місячній війні з Україною. Український генеральний штаб у Києві повідомив у неділю про понад 1700 втрат росіян — убитих, поранених і полонених. А також про знищену в ближньому бою техніку. Про це пише Forbes.
“Бої в Донецькій області — це мікрокосм більш масштабної війни. Росіяни перемагають, у тому сенсі, що вони повільно набирають силу. Але вони також втрачають більше військ, ніж можуть мобілізувати. Недарма Москва організувала приєднання до війни значної кількості північнокорейських солдатів.

Continue reading...