У зоні АТО за добу загинуло троє українських військових

382
0
TEILEN

NewsHub„Всього за добу загинуло троє українських військових – один під Троїцьким, двоє в районі населеного пункту Галицинівка. Там же був поранений один український військовий, двоє отримали поранення на Світлодарській дузі, по одному бійцю поранено в районі шахти „Бутівка“, Пісках, Чермалику, Гнутовому та Широкиному“, – повідомив він під час брифінгу.
На луганському напрямку найзапекліші бої велися в Попаснянському районі з епіцентром у Троїцькому. Обстріли не припинялися весь день і активізувалися вночі, при цьому бойовики застосовували артилерію і міномети. На інших ділянках напрямку важке озброєння не застосовувалося. Окупанти провели низку провокацій у районі Бахмутської траси і Станиці Луганської. В районі Станиці Луганської після заходу сонця працювали ворожі снайпери. Всього за добу на цьому напрямку зафіксовано 29 обстрілів, половина з них – із використанням важкого озброєння.
На донецькому напрямку бойові дії під Авдіївкою велися практично цілодобово. Режим „тиші“, що розпочався о 9:00 ранку, через чотири години був порушений артилерійським вогнем бойовиків. Пізніше окупанти підтягнули танки та відкрили вогонь з них.

Continue reading...