У мережі з'явився запис вбивства брата лідера КНДР з камер спостереження

316
0
TEILEN

В інтернеті з’явилося відео нападу на Кім Чен Нама – зведеного брата лідера КНДР Кім Чен Ина. Записи в камер відеоспостереження аеропорту…
Кім Чен Нам був убитий 13 лютого в аеропорту Куала-Лумпура
В інтернеті з’явилося відео нападу на Кім Чен Нама – зведеного брата лідера КНДР Кім Чен Ина. Записи в камер відеоспостереження аеропорту Куала-Лумпура були опубліковані в неділю, 19 лютого в YouTube.
На кадрах видно, як чоловік у світлих джинсах і піджаку, імовірно, Кім Чен Нам, підходить до інформаційного табло, коли жінка в білому топі нападає на нього ззаду. Вона тримає його голову пару секунд, відпускає і ховається в натовпі. Після цього чоловік підходить до співробітників служби безпеки і показує їм на своє обличчя. Потім у супроводі двох осіб він відправився в медпункт.
19 лютого громадянка Індонезії Сіті Айша, затримана в Малайзії за підозрою в причетності до вбивства Кім Чен Нама, розповіла, що брала участь в зйомках розважальної передачі. За словами жінки, в ході одного з „розіграшів“ вона взяла червоний перець і нанесла його на щоки незнайомого чоловіка. При цьому після затримання вона заявила поліції, що її найняли за 100 доларів брати участь в подібних „розіграшах“.

Continue reading...