В СБУ заявили про викриття мережі російських спецслужб на Донбасі

283
0
TEILEN

СБУ затримала двох мешканців Лисичанська та Костянтинівки, які за дорученням російських кураторів створили мережу інформаторів для збору інформації про сили АТО. Також встановлено трьох членів цієї мережі.
СБУ затримала двох мешканців Лисичанська та Костянтинівки, які за дорученням російських кураторів створили мережу інформаторів для збору інформації про сили АТО. Також встановлено трьох членів цієї мережі. В Службі безпеки України заявили про викриття на Донбасі агентурної мережі, організованої представниками Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил РФ.
«Правоохоронці встановили, що через знайомих, які перебувають на тимчасово окупованих терористами територіях, російські спецслужби завербували двох мешканців Лисичанська та Костянтинівки. Вони отримали завдання від російських кураторів, які маскувалися у Луганську під «дахом правоохоронних органів» так званої «ЛНР», створити розгалужену мережу інформаторів на підконтрольній українській владі території Донбасу», – розповіли в СБУ.
«Співробітники контррозвідки СБ України задокументували, що основним завданням агентів був збір та передача інформації про передислокацію підрозділів сил антитерористичної операції поблизу лінії розмежування.

Continue reading...