Активісти заявили про блокування усіх виходів із Верховної Ради, в тому числі й підземного

120
0
TEILEN

Верховна Рада України дозволила арештувати Михайла Добкіна на тлі гучних мітингів із сутичками під парламентом.
Верховна Рада України дозволила арештувати Михайла Добкіна на тлі гучних мітингів із сутичками під парламентом. Активісти блокували усі шість входів і виходів з будівлі, включно з підземним, ідеться в сюжеті ТСН.19: 30 .
О 9: 00 на вулиці Грушевського біля Верховної Ради зібралися молоді люди у футболках з тризубами. Майже в кожного в руках – палиця або файєр. Вони чатували на місці, звідки народні депутати найчастіше виїжджають з роботи. „Ми заблокували виїзд з Верховної Ради і не даємо їм розблоковувати далі. Поліція намагається нас відтіснити, ми спокійно стоїмо на своїх місцях“, – розповідали мітингувальники. Інша їх частина чатувала на народних депутатів, що йдуть пішки – в такий спосіб ловлять Олега Барну, якого за сварку з активістами закидали яйцями.
Тим часом під ВР на Грушевського почалися сутички між активістами та поліцейськими. Спецпризначенці поливали мітингувальників газом, а ті у відповідь кидали димові шашки. Виявилося, що живим щитом і сутичками люди боронили водія сміттєвоза, який зупинився навпроти будівлі парламенту.

Continue reading...