Минулої доби ситуація на Донбасі загострилася: бойовики 23 рази обстріляли позиції сил АТО, 2 бійці ЗСУ загинули, 4 поранено

372
0
TEILEN

На Донбасі за добу бойовики 23 рази обстріляли позиції сил АТО Сили АТО 14 разів відкривали вогонь, використовуючи в основному стрілецькку зброю і великокаліберні кулемети
За минулу добу на Донбасі незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир’я. У відповідь сили АТО 14 разів відкривали вогонь. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.
„Загалом за минулу добу бандформування 23 рази порушили перемир’я. Двоє наших бійців загинули, четверо отримали поранення“, – йдеться в повідомленні.
Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО серйозно загострилася. І якщо вдень противник зменшив кількість обстрілів українських позицій, то після 18 годин ситуація кардинально змінилася.
Ввечері і вночі найбільш гаряче було на донецькому напрямку. Починаючи з 17: 50 і фактично до 22 годин бойовики з боку Ясинуватої і Яковлівки з мінометів калібром 120 і 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї били по наших позиціях в районі Авдіївки.

Continue reading...