Розенблату присудили заставу в 7 мільйонів гривень

288
0
TEILEN

Суд зобов’ язав Розенблата носити електронний пристрій контролю, не відлучатися з Києва і Житомира без дозволу слідства, здати на зберігання закордонний паспорт та інші документи, які дають право в’ їзду/виїзду з України. Новини за 18 липня від УНІАН.
Солом’ янський райсуд Києва призначив народному депутату Бориславу Розенблату запобіжний захід у вигляді 7 млн грн застави та заборонив без дозволу слідчого залишати міста Київ або Житомир.
Як передає кореспондент УНІАН, після майже 9 годин засідання суду суддя Світлана Кушнір частково задовольнила клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу Розенблату.
Частковість полягає у тому, що суд дещо зменшив заставу – з 10 до 7 млн грн. Дані кошти або сам Розенблат, або інша особа повинні внести протягом 5 днів.
Крім того, суд задовольнив інші умови, про які просили прокурори, а саме зобов’ язав Розенблата носити електронний пристрій контролю, не відлучатися з Києва і Житомира без дозволу слідства, здати на зберігання закордонний паспорт та інші документи, які дають право в’ їзду/виїзду з України. Запобіжний захід діє до 12 вересня. Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Continue reading...