Суд у справі Полякова перенесли на 18 серпня

314
0
TEILEN

Справа Полякова розглянуть 18 серпня
На засідання не зміг прийти свідок.
Суд допитає ще одного свідка у справі Полякова
© Сайт партії „Народний фронт“
Солом’янський районний суд Києва переніс розгляд клопотання прокурорів САП про стягнення застави з народного депутата Максима Полякова на 18 серпня.
„Засідання переноситься на 18 серпня на 10: 00“, – повідомила суддя Владлена Лазаренка.
Як повідомляється, засідання перенесли у зв’язку з тим, що на засідання не зміг прийти свідок – один з працівників НАБУ, який перебував 27 липня в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області, куди викликали Полякова, щоб надіти на нього електронний браслет. На засіданні відзначили, що свідок перебував у робочому відрядженні за межами міста.
Також, в ході засідання суд перейшов до стадії вивчення доказів. Зокрема, було заслухано свідок обвинувачення – працівник Головного управління Національної поліції у Черкаській області Констянтин Гапченко, а також переглянуто декілька відеофрагментів, на яких зафіксовані події 27 липня в цьому управлінні, коли Полякова викликали для того, щоб надіти на нього електронний браслет.
Читайте також: Поляков не здав два закордонні паспорти – САП
11 липня депутати Верховної Ради проголосували за зняття недоторканності з народних депутатів Максима Полякова („Народний фронт“) і раніше виключеного з фракції БПП Борислава Розенблата, але не дали дозвіл на їх затримання і арешт. Депутати є підозрюваними у так званому „бурштиновому справі“ НАБУ.

Continue reading...