iPhone 8 та iPhone 8 Plus: характеристики новинки від Apple

300
0
TEILEN

Презентація iPhone 8 та iPhone 8 Plus пройшла 12 вересня в США. iPhone 8 та iPhone 8 Plus офіційні характеристики нового iPhone від Apple. Характеристику iPhone 8 читайте на сайті новин України 24tv.ua.
Компанія Apple офіційно презентувала iPhone 8, iPhone 8 Plus та iPhone X 12 вересня на щорічній події, присвяченій новим продуктам.
Кілька місяців перед презентацією нового iPhone у мережі регулярністю з’являлися матеріали, які були присвячені пристрою. Багато інсайдерських даних ретельно описували iPhone 8. Тепер, після офіційної презентації, можна дізнатися справжні характеристики новинки від Apple.
Характеристики iPhone 8 iPhone 8 Plus
Як і очікувалося, нові смартфони Apple отримали назви iPhone 8 і iPhone 8 Plus. Це означає, що компанія вирішила пропустити покоління iPhone 7s/7s Plus.
Дизайн iPhone 8 і iPhone 8 Plus зазнав серйозних змін, при цьому залишившись в традиційному стилі для смартфонів Apple. Головне нововведення у зовнішньому вигляді „вісімок“ полягає в скляних задніх панелях.
Використання скла дозволило Apple відмовитися від розміщення на задній поверхні iPhone 8 і iPhone 8 Plus видимих пластикових вставок для антен. Без них кришка нових iPhone виглядає більш цілісно. Задня скляна панель iPhone 8 і iPhone 8 Plus укріплено сталлю.
Дизайн iPhone 8 і iPhone 8 Plus
iPhone 8 і iPhone 8 Plus будуть випущені в трьох кольорах: сріблястому, золотому і кольорі „сірий космос“.
Основні характеристики дисплеїв iPhone 8 і iPhone 8 Plus не змінилися в порівнянні з попередниками. iPhone 8 отримав 4,7-дюймовий рідкокристалічний дисплей з роздільною здатністю 1334×750 пікселів (326 ppi) , а iPhone 8 Plus – 5,5-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів (401 ppi) .

Continue reading...