Бойовики обстріляли захисників Зайцевого з озброєння БМП

371
0
TEILEN

Терористи порушували режим тиші на донецькому та приморському напрямках АТО
Унаслідок бойових дій на донецькому напрямку один український військовий отримав поранення.
Терористи задіяли бронетехніку на донецькому напрямку зони АТО
© Facebook/Gennadiy Dubovoy
Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 29 жовтня, 15 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються.
Наприкінці доби ситуація в Донбасі не зазнала суттєвих змін, найбільша кількість обстрілів бойовиків й надалі фіксувалась на донецькому напрямку. Для обстрілів позицій українських військових терористи використовували переважно піхотне озброєння. Військовослужбовці ЗСУ десять разів пригнічували ворожу активність відкриттям жорсткого вогню у відповідь.
На приморському напрямку окупанти понад годину обстрілювали захисників Мар’їнки з протитанкового гранатомету та стрілецької зброї.
На донецькому напрямку терористи активізувались о другій половині доби, зокрема, атакували з автоматичного гранатомету і стрілецької зброї позиції сил АТО в районі Авдіївської промзони. Унаслідок одного з цих обстрілів один український військовослужбовець отримав осколкове поранення. Наразі він побуває у шпиталі, стан здоров’я бійця задовільний. А ввечері бойовики гатили з протитанкових гранатометів і кулеметів по укріпленнях бійців ЗСУ поблизу Луганського та Світлодарська. Вогнем з озброєння БМП вони декілька разів накривали оборонців Зайцевого.
Читайте також: Задіяні на Донбасі російські офіцери мають кримінальне минуле – InformNapalm
Нагадаємо, напередодні бойовики п’ять разів обстріляли позиції Збройних сил України.

Continue reading...