Розкрадання коштів Міноборони. Ще одного чиновника взяли під домашній арешт

249
0
TEILEN

Гулєвича також зобов’язали носити електронний браслет.
Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід директору Департаменту держзакупівель і матеріального забезпечення Міноборони Володимиру Гулєвичу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це з зали суду повідомляє кореспондент Громадського.
Гулєвича також зобов’язали носити електронний браслет, прибувати до прокурора, слідчого чи суду за першої необхідності та здати усі паспорти.
Як повідомлялося, народна депутатка Тетяна Чорновол прийшла в суд, аби взяти на поруки підозрюваного у корупції Гулєвича.
Раніше суд обрав заступнику міністра оборони Ігорю Павловському запобіжний захід у вигляді домашнього арешту без права покидати домівку на 2 місяці.
Нагадаємо, НАБУ затримало заступника міністра оборони Ігоря Павловського та директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів МОУ Володимира Гулєвича, службовця відділу Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів і працівника Департаменту внутрішнього аудиту МОУ за підозрою в розтраті державних коштів у сумі майже 150 млн грн.

Continue reading...