Терористи обстріляли захисників Травневого з мінометів калібру 120 мм

187
0
TEILEN

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою, бойовики гатять по українських військових з мінометів
Унаслідок ворожих обстрілів жоден український військовий не постраждав.
Українські військові на луганському напрямку потрапили під вогонь мінометів
© Прес-центр АТО/Facebook
Російсько-терористичні війська протягом минулої доби, 15 листопада, 16 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі. Незважаючи на раніше досягнуті домовленості про припинення вогню, провокаційні обстріли бойовиками позицій сил АТО не припиняються.
Ситуація на сході України залишається напруженою. Бойовики зменшили кількість та інтенсивність обстрілів, проте повного дотримання режиму „тиші“ вздовж лінії зіткнення немає. Терористи продовжують обстріли укріплень українських військових, час від часу застосовуючи для цього міномети. На 11 ворожих обстрілів військовослужбовці ЗСУ відповіли відкриттям адекватного вогню у відповідь.
Поблизу Маріуполя під ворожий вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили захисники Пісків і Талаківки.
На донецькому напрямку окупанти гатили по опорних пунктах сил АТО з піхотного озброєння. А зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали підступи до Авдіївки та шахти „Бутівка“.
На луганському напрямку близько опівночі бойовики накрили мінометним вогнем калібру 120 мм позиції бійців ЗСУ поблизу Травневого. По одній збройній провокації окупантів учора ввечері було зафіксовано неподалік Олександрівки, Троїцького та Світлодарська. Тут терористи застосовували стрілецьку зброю та великокаліберні кулемети.
Читайте також: Бойовики в Донбасі активізували ведення розвідки позицій українських військових – ІС
Нагадаємо, напередодні бойовики вісім разів обстріляли позиції Збройних сил України.

Continue reading...